Kökshylla - olika stilar och funktioner

     

Kökshyllor kan köpas tillsammans med den övriga inredningen till köket eller så kan man köpa en och annan separat hylla för ett specifikt ändamål.

En enkel hylla i trendig design är Silo, designad av Charles Job.

Kökshylla Silo


Den är praktisk precis intill diskbänken och rymmer t.ex. diskmedel och diverse redskap. En liten snygg detalj för köket.

En tallrikshylla är både praktisk och dekorativ och ger ett lantligt intryck av ditt kök.

TallrikshyllaHos Bomankok.se kan man få ett skräddarsytt kök med kökshyllor och skåpdörrar i massor av olika utföranden, färger och träslag. Allt enligt din egen smak. Deras stilar ger alla ett gediget och modernt intryck med hög kvalitet som största mål.


Öppna kökshyllor

För den som vill ha öppna kökshyllor i sitt kök och vill ha en riktigt snygg, klassisk och lyxig stil finns Lidhults kök och interiör. Du får då en rejäl kökslösning med gedigen interiör och många tillbehör såsom spottar. Lidhults.se har två avdelningar, en för klassiska kök och en för moderna. Vilket du än väljer får du ett mycket originellt stuk på köket, faktiskt något av det mest egna och personliga vi har sett. Helt enkelt till för dig som inte vill ha något dussinhem.

Kökshyllor shabby chic

Det bästa sättet att hitta shabby chic kökshyllor är förmodligen att gå till Traderas hemsida. Kom ihåg att många inte vet vad detta begrepp innebär (eller kan stava till det) eller har en annan åsikt och smak än du varför du kanske inte endast bör göra en sökning.

Ellos har den här hyllan, som inte är en kökshylla specifikt, med avskavd färg och som har lite shabby chic-stuk.

Shabby Chic hylla